provincie Limburg.be

Mezz Terrasconcerten zoekt accoustisch talent

In de zomer is er elke zondagmiddag een akoestisch concert op het terras van poppodium Mezz in Breda (NL). Een jaarlijkse reeks optredens waarbij je zowel kunt genieten van livemuziek als van de zomerzon op het zonnigste terras van Breda.

Mezz houdt de traditie al jaren hoog met de terugkerende terrasconcerten in de zomer. Deze reeks werd met de jaren steeds succesvoller en een grote groep muziekliefhebbers weet inmiddels in de maanden juni, juli en augustus op zondagmiddag de weg te vinden naar Mezz.

Ook is Breda de poort naar Nederland voor veel Belgische muzikanten. Op het programma van Mezz staan dan ook met regelmaat optredens van Belgische artiesten en jaarlijks vindt het Belgische showcasefestival Ik Zie U Graag er plaats.

Alle info via VI.BE
Inschrijven kan tot en met 5 april 2017

Eerstvolgende events

Link naar de andere disciplines

Nieuwsbrief

Ondersteuning