provincie Limburg.be

Emotions 2017 presenteert volledige line-up

EMOTIONS zorgt naar goede gewoonte opnieuw voor een heerlijke cocktail van: sfeer, feest, gezelligheid, kunst & cultuur, kwaliteit, ontmoetingen, laagdrempeligheid, diversiteit en verrassende ontdekkingen!

Ook dit jaar is er weer een gevarieerd programma, verspreid over 4 podia. Volgende artiesten staan op de affiche:

 • TOUT VA BIEN
 • ERTEBREKERS
 • BABA YEGA
 • LISA SMOLDERS
 • FLEDDY MELCULY
 • VIKTOR BODROVSKI
 • GESTAPPO KNALLMUZIK
 • WHIZZ
 • BAFANA
 • CONSTRUKTED
 • VANHEES

Het festival staat open voor jongeren vanaf 15 jaar en ouder. Iedereen die jonger is dan 15 jaar zal dus nog wat geduld moeten hebben!

De legendarische ‘KOER’ wordt dit jaar nog gezelliger en zal omgedoopt worden tot een heuse overkapte feesttempel! Dit met sfeervolle DJ’s als Viktor Bodrovski en Vanhees.

Nieuw podium vanaf dit jaar ‘kamer A’. Een plek die zich volledig richt tot de liefhebbers van het house genre. De uitwerking en invulling van dit geheel is in handen van eigen Bilzerse dj-helden.

Lokaal talent: naast ronkende namen als Tout Va Bien en Ertebrekers is er ook ruimte voor lokaal muzikaal talent van o.a. de winnaar van Pop a’ Cast die het festival opent op het hoofdpodium en de lokale beginnende bands op het kleine podium. Maar we trekken de lijn nog verder door: ook de fotografie, inkleding en grafische vormgeving liggen in handen van jonge creatieve Bilzenaren!

In samenwerking met de collega’s van dienst welzijn wordt er een sociaal-artistiek traject opgestart. Zij zullen met de tieners en jongeren van Schoonbeek en Gansbeek in de aanloop van het festival zitelementen bouwen die gebruikt kunnen worden als hangplek tijdens het festival.

Praktisch:

Zaterdag 22 april vanaf 20u.
In en rond CC De Kimpel in Bilzen.
Gratis toegang. 

Meer informatie:

emotions@bilzen.be
www.facebook.com/emotionsbilzen

De stad Bilzen zet al jaren sterk in op ‘jeugdcultuur’. Het rockconcours Pop a’ Cast en het jongenfestival EMOTIONS zijn hiervan de bekendste voorbeelden. EMOTIONS is dit jaar al aan z’n 14e editie toe. Schepen van jeugd Griet Mebis en schepen van cultuur Guy Swennen stellen de nieuwe editie graag voor.

Eerstvolgende events

Link naar de andere disciplines

Nieuwsbrief

Ondersteuning