provincie Limburg.be

Hooverphonic - In wonderland

Hooverphonic

Hooverphonic vierde net haar 20-jarige bestaan met het ijzersterke negende studioalbum In wonderland. Als vanouds vormen Alex Callier en Raymond Geerts de creatieve kern van de groep.

Na het vertrek van Noémie Wolfs in 2015 besluiten ze om - anders dan voorheen - niet langer te werken met één vaste gastzangeres, maar met meerdere stemmen: zowel mannelijke als vrouwelijke, met verschillende timbres ook die een eigen karakter geven aan elk nummer.

In België (en daarbuiten) groeide Hooverphonic die voorbije 20 jaar uit tot een gekoesterd muzikaal instituut én een ware hitmachine. Het succes van de recente single - het funky Badaboum - is daarvan het zoveelste bewijs.

Na verschillende uitverkochte passages in CCHA komt Hooverphonic terug om ook in Hasselt In wonderland live voor te stellen. Bijgestaan door een 10-koppig strijkerensemble en verschillende gaststemmen brengen ze nieuwe én oude hits, de laatste soms dicht aanleunend bij het origineel, soms in een totaal ander jasje gestoken.

basgitaar Alex Callier / gitaar Raymond Geerts / toetsen David Poltrock / drums Arnout Helfs / zang & gitaar Pieter Peirsman / zang Nina Sampermans & Kimberley Dhondt / 10 strijkers

www.hooverphonic.com

Suggesties

Eerstvolgende events

Link naar de andere disciplines

Nieuwsbrief

Ondersteuning